Facebook

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem | Sjørupgårdvej 15 Tøstrup | 8581 Nimtofte | Tlf. 86480020

MobilePay:480060 | E-mail mail@toestrupdyrevaern.dk | CVR nr 40157522


NØDTELEFON 40539032 Døgnet rundt – ved tilskadekomne dyr 

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem på Facebook


Udover vores primære Facebook side, Dyreværnet Tøstrup Kattehjem, som du kan se her på siden, har vi også gruppen Kattegruppen. Her kan du se en præsentation af nogle af de katte, der er på kattehjemmet. Man skal møde op for at adoptere en kat, men man kan forelske sig i dem i gruppen.


I den offentlige gruppen Tøstrup Fjernadoption kan man blive VA eller med VA (fjern adoptere) for en eller flere katte, dvs. man betaler et beløb hver måned, indtil katten flytter i sit blivende hjem.

For katte over 12 uger er beløbet for en VA 50 kr., for en med VA (som der kan være mange af) er beløbet 30 kr. For killinger under 12 uger er beløbene henholdsvis 100 kr. og 70 kr.


I den private gruppe Auktion- og salgsside til fordel for Dyreværnet Tøstrup Kattehjem sælges forskellige ting til fordel for kattehjemmet. Det foregår enten ved, at man betaler direkte til Tøstrup og lægger et billede op af ens betaling, eller man betaler til sælger, som så overfører til Tøstrup og lægger et billede op af betalingen.

Nogle ting kan afhentes på Tøstrup, andre kan sendes.Gruppen er klart et besøg værd! Man skal dog søge om medlemsskab for at være med.


Der er også oprettet en offentlig gruppe, der hedder Katte fra Tøstrup. I denne gruppe kan man følge katte, der er adopteret fra Dyreværnet Tøstrup Kattehjem. Der er mulighed for at følge de katte, man har været VA for, hvis de nye ejere vælger at dele billeder herinde.