Fjernadoption

Tøstrup fjernadoption er en meget personlig måde at hjælpe kattehjemmet på.


Du støtter med et fast månedligt beløb, og du støtter ikke blot kattehjemmet, men en bestemt kat, som du kan følge fra start, til den bliver formidlet til sit nye hjem.


I Facebook-gruppen Tøstrup fjernadoption, som er en selvstændig gruppe til støtte for Tøstrup Kattehjem, bliver de nye katte slået op med billeder, og du kan give tilsagn om støtte i kommentarerne.


Fjernadoptionen kaldes VA, hvilket står for virtuel adoption. Du kan vælge at være enten VA eller med-VA.

Når katten får nyt hjem, får du besked på opslaget i Tøstrup fjernadoption, og du kan enten stoppe betalingen eller vælge at blive VA/med-VA for en ny kat.


Priserne er:
Killing under 12 uger: VA: 100 kr./måned, med-VA: 70 kr./måned

Killing/kat over 12 uger: VA: 50 kr./måned, med-VA: 30 kr./ måned


For nogle af kattene er der desuden mulighed for navngivning; det koster 50 kr. som engangsbeløb.


Støtten indsættes på vores bankkonto: Sydbank, reg.nr. 7045 kontonr. 0001609633, eller sendes med MobilePay til: 880812.

Som besked skriver du dit fulde navn og evt. medlemsnr. Hvis du tidligere har sendt dit CPR-nr. til Tøstrup Kattehjem, sørger vi for, at du får skattefradrag for din støtte.


Alle VA-katte over 12 uger formidles. En del af dem kan ses i Facebook-gruppen Kattegruppen, men de formidles udelukkende ved personligt fremmøde på kattehjemmet.


I Facebook-gruppen Katte fra Tøstrup kan man som ny ejer af en kat vælge at lægge billeder op af sin(e) kat(te). Man må selvfølgelig gerne lægge billeder op af katte, der ikke er hentet hos Tøstrup Kattehjem. Hvis man vælger at lægge billeder op, giver det tidligere VA'er mulighed for at følge den kat, man har støttet, indtil den fik nyt hjem.


Gruppen giver også mulighed for udveksling af erfaringer og sparring med andre katteejere. Der er en god stemning og et godt socialt sammenhold i gruppen, hvor alle er velkomne.