Plejefamilie

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem | Sjørupgårdvej 15 Tøstrup | 8581 Nimtofte | Tlf. 86480020

MobilePay:480060 | E-mail mail@toestrupdyrevaern.dk | CVR nr 40157522


NØDTELEFON 40539032 Døgnet rundt – ved tilskadekomne dyr 

Plejefamilie


Som plejefamilie for Dyreværnet Tøstrup Kattehjem har man typisk en missemor og hendes killinger, men man kan også have killinger uden mor i pleje. 


Killinger og missemor kræver særlig pleje. I starten skal de have ro, varme, tryghed og fremfor alt kærlighed. De er ofte kommet til os som en hastesag, da mange i desperation eller nød vælger at aflevere dem direkte til os, enten i døren, eller hensynsløst efterladt alene i papkasser, smidt rundt omkring. Derfor kræver vi lidt ekstra af vores plejefamilier.


Plejefamiliernes kendskab og pleje skal være kyndig. Vi sørger selvfølgelig for, at de får en god og grundig vejledning, vi har dagligt kontakt og fremfor alt bliver du en del af Tøstrups trygge hænder.

I den aftalte periode skal kattene efterses af Tøstrup Kattehjem. De skal til dyrlæge løbende, og når de når den rette alder og vægt, skal de selvfølgelig behandles for orm, vaccineres (2 gange) og neutraliseres. 

 

Du får udleveret alt, du har behov for. Det gælder sutteflasker, mælkeerstatning og en killinge startpakke med mere. 

 

Man skal gennem en godkendelse før man får lov til at blive plejefamilie. Det er frivilligt arbejde, og man får derfor ikke løn. Mange af plejefamilierne vælger at forlænge aftalen. 

 

For at støtte dig som plejefamilie er der særlige kontakt grupper. Der er blandt andet "mødregrupper" på Facebook. Man står aldrig alene! Man kan desværre opleve, at der falder en mis fra. De kan blive syge og nogle kræver ekstra pleje, Dyreværnet Tøstrup Kattehjem støtter jer døgnet rundt.


Lyder livet som plejefamilie som noget for dig og din familie så send os en besked via skemaet til højre og ansøg om at blive plejefamilie.


På forhånd tak, sammen er vi stærke!