Senior katte

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem | Sjørupgårdvej 15 Tøstrup | 8581 Nimtofte | Tlf. 86480020

MobilePay:480060 | E-mail mail@toestrupdyrevaern.dk | CVR nr 40157522


NØDTELEFON 40539032 Døgnet rundt – ved tilskadekomne dyr 

Senior katte


På Tøstrup Kattehjem kommer der mange kærlige familier, der finder deres nye kæledyr hos os. Alle katte har hver deres personlighed, og det er vigtigt for os, at det bliver det helt rigtige match, for såvel familien som for katten.


Særligt, når vi snakker om vores seniorkatte og især dem som har været på hjemmet i rigtig lang tid. Disse katte giver vi en ekstra håndsrækning og de formidles til en lidt lavere pris, men så sikrer vi os også at de kommer afsted, med det helt rigtige match. Derfor skal de, som vores andre katte, altid besøges. I kan møde vores Seniorkatte i vores åbningstid, som er: Alle ugens dage – mellem kl 14:00 og 16:00.

 

Kig ud til os, vi har altid mange, søde, sjove og smukke katte, klar til nyt hjem. Alle vores katte er dyrlægetjekket, neutraliseret, øremærket og vaccineret. Alle har fået orme- og loppekur.

 

Ved afhentning af katten betaler du 650 kr.

Der medfølger foder til ca 1 uges forbrug og en lille mappe, med alle kattens papirer og dokumentationer. Registrering i Dansk Katteregister koster yderligere 125 kr.


Vi formidler hverken katte over telefonen eller Facebook, men udelukkende ved personligt fremmøde.