Sådan støtter du

Støt gerne ZOOPLUS - de donerer løbende til forskellige dyreorganisationer, når man køber deres ZOOLOVE-produkter.

I 2. halvår 2021 har deres kampagne + ekstra donation op mod jul givet os 50.449 kr. 😊 


Det hjælper med til at dække nogle af vores udgifter til foder, dyrlæge, medicin, vask og rengøring, varme og el.

Tøstrup Kattehjem er en privatejet forening, som er afhængig af støtte udefra til det arbejde, vi udfører.

Støtten kan komme fra fonde og større donationer fra virksomheder og organisationer. Der tilføres ingen offentlige midler, men vi samarbejder med blandt andet OK og forsikringsselskaber.

 

Eftersom kattehjemmet drives som en privatejet forening, er der hver måned behov for at få tilført driftsmidler. Denne støtte kommer blandt andet fra vores medlemmer.


Mange private donerer via vores VA-system (se forklaring under "Fjernadoption" øverst på siden), støttebeviser, vores "Hund for en kat" eller direkte donation, og sidst, men ikke mindst, er der sponsorer, som sponserer vægskilte (reklamer), skilte på bokse og streamers.


Mulighederne for at støtte er mange. Alt, der kommer ind, modtages med stor tak – tak fra hjemmet og ikke mindst de mange katte, som hvert år ankommer til vores dør.


Har du foder, legetøj, tæpper, håndklæder, rengøringsmidler eller andet, som du gerne vil donere til kattehjemmet, er du velkommen til at besøge os i vores åbningstid. Vi modtager dog ikke åbnet foder og medicin.

 

For en nærmere uddybning af mulighederne kan du gå ind på undermenuen til denne side. Her kan du læse, hvordan du kan hjælpe Tøstrup Kattehjem, som det passer dig bedst.


Husk, at alle donationer op til 18.300 kr. (gælder for 2024) er fradragsberettigede.

 

Mange nødstedte katte har brug for hjælp – hjælp os med at hjælpe disse katte. Vi er glade for alle donationer, vi får, store som små. Tak for din støtte!
Klik på billedet herunder for at hente filen som pdf.