Vores historie

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem | Sjørupgårdvej 15 Tøstrup | 8581 Nimtofte | Tlf. 86480020

MobilePay:480060 | E-mail mail@toestrupdyrevaern.dk | CVR nr 40157522


NØDTELEFON 40539032 Døgnet rundt – ved tilskadekomne dyr 

DET KAN DA KUN BLIVE EN GOD DAG IDAG❤️❤️❤️❤️ Vi har lige haft besøg af GF forsikring. Tak til GF forsikring og til Lis og John for nomineringen

Onsdag den 28 november 2018

Jeg vil gøre noget for kattene. Det er desværre det tamdyr, som bliver behandlet dårligst af menneskene”

Mariann Betzer-Poulsen, Internatsleder

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem er et selvstændigt og privatfinansieret dyreinternat.


Vi bor i dejlige omgivelser i hjertet af Djursland. Området kaldes Nimtofte og er bedst kendt for Djurs Sommerland.


Vi hjælper nødstedte og herreløse katte, men også hunde, kaniner, marsvin og lignende mindre kæledyr kan få hjælp fra os. Vi finder nye hjem til dyrene, som indtil da bor hos os på internatet. Inden kattene forlader internatet, er de alle blevet dyrlægetjekket, vaccineret, neutraliseret og øremærket.

 

Internatets leder er Mariann Betzer-Poulsen.

Mariann har altid elsket dyr. Hun var igennem ni år internats leder, først på Ørsted Kattehjem og siden 2009 på Tøstrup Kattehjem, som blev drevet som internat under Dyrenes Beskyttelse.

Mariann havde et ønske om at få mere indflydelse på, hvilke nødstedte dyr, der skulle hjælpes og hvordan. Derfor ophørte samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse i 2015, og Tøstrup Kattehjem & Dyreværn blev et selvstændigt og privatfinansieret dyreinternat.

I dag hedder hjemmet Dyreværnet Tøstrup Kattehjem, da det gamle navn, gav en del forvirring idet foreningen Tøstrup Kattehjem og Dyreværn den 2. januar 2019 blev erklæret konkurs af SKAT. Mariann og en stor del af støtterne valgte at skifte navn og herved markerer vi den 16. januar som dag 1.

 

Vi er så heldige, at rigtig mange frivillige dyrevenner hjælper til her på internatet. Men da dyrene skal passes hver dag, kan vi ikke kun basere pasningen på frivillig hjælp. Derfor har vi også fastansatte og timelønnede medarbejdere, som sørger for at dyrene får den pasning og pleje de har brug for.

 

På lige vilkår med andre dyreværnsforeninger, drives Dyreværnet Tøstrup Kattehjem ved hjælp af private donationer, fonde og legater. For at internatet kan fortsætte sit arbejde til gavn for dyrene, er det alt afgørende, at vi i foreningen har mange medlemmer og støtter. Markedsføring og administration er dyrt, så hvor andre måske ringer eller skriver rundt, går på TV og lignende, benytter vi os udelukkende af det middel vi har, nemlig de sociale medier. Det er et ønske om, at flest mulige penge skal gå direkte til dyrene og ikke til store telefonregninger, frimærker og TV-reklamer.

 

Vi er fantastisk glade for den store opbakning, vi får fra privatpersoner, der tegner et medlemskab hos os og for de erhvervsvirksomheder og fonde, der på den ene eller anden måde støtter vores ihærdige arbejde med dyrene. Alligevel kan det ofte være svært at få et dyreinternat til at balancere økonomisk. Derfor håber vi, at endnu flere vil tegne et medlemskab, eller på anden måde vil støtte vores dyr.

I 2016 modtog hjemmet 1.968 katte (en stigning fra 1.230 året før), i 2019 forventer vi at modtage omkring 1.200-1.300 katte.