Sådan støtter du

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem | Sjørupgårdvej 15 Tøstrup | 8581 Nimtofte | Tlf. 86480020

MobilePay:480060 | E-mail mail@toestrupdyrevaern.dk | CVR nr 40157522


NØDTELEFON 40539032 Døgnet rundt – ved tilskadekomne dyr 

Tøstrup Kattehjem er en privatejet forening, som er afhængig af støtte udefra til det arbejde, vi udfører.

Støtten kan komme fra fonde og større donationer fra virksomheder og organisationer. Der tilføres ingen offentlige midler, men vi samarbejder med blandt andet OK og forsikringsselskaber,

 

Eftersom kattehjemmet drives som en privatejet forening, er der hver måned behov for at få tilført driftmidler. Denne støtte kommer blandt andet fra vores medlemmer.

Mange private donerer enten gennem vores VA system (se forklaring under "Fjernadoption" øverst på siden), støttebeviser, vores Hund for en kat, direkte donation og sidst men ikke mindst sponsorer, som enten sponserer vægskilte (reklamer), skilte på bokse og streamers.


Mulighederne for at støtte er mange. Alt, der kommer ind, modtages med stor tak - tak fra hjemmet og ikke mindst de mange katte som hvert år ankommer til vores dør.


Har du foder, legetøj, tæpper, håndklæder, rengøringsmidler eller andet, som du gerne vil donere til kattehjemmet, er du velkommen til at besøge os i vores åbningstid. Vi modtager dog ikke åbnet foder og medicin.

 

For en nærmere uddybning af mulighederne kan du gå ind på undermenuen til denne side. Her kan du læse, hvordan du kan hjælpe Tøstrup Kattehjem og Dyreværn, som det passer dig bedst.


Husk at alle donationer op til 15.000 kr. er fradragsberretiget.

 

Mange nødstedte katte har brug for hjælp – hjælp os, med at hjælpe disse katte. Vi er glade for alle donationer vi får, store som små. Tak for din støtte!