Danmarks ældste Sascha

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem | Sjørupgårdvej 15 Tøstrup | 8581 Nimtofte | Tlf. 86480020

MobilePay:480060 | E-mail mail@toestrupdyrevaern.dk | CVR nr 40157522


NØDTELEFON 40539032 Døgnet rundt – ved tilskadekomne dyr 

Tøstrups helt egen maskot - Sascha - 

Dejlige Sascha har også prøvet modelkarrieren, her ses hendes smukke portræt

👑👑👑 Sascha 👑👑👑

 

Dronningen af Tøstrup, skønne Sascha,  27 år 💝

Der bliver holdt fødselsdagsfest for denne dejlige missedame og mon ikke, hun også får en gave - Sascha ønsker sig mus, masser af nus, opmærksomhed og kærlighed. Selvom man er royal har alle katte samme ønsker og behov ❤

 

Stort tillykke til Sascha på fødselsdagen 🎂

 

(Sascha er ikke til formidling, hun er Kattehjemmets maskot) ❤️❤️


Ulla Helweg Rothe

9. maj

KÆMPE TILLYKKE skønne Sascha. Og hvor var det dejligt at fejre dig på Tøstrup Kattehjem med kage og rundstykker og lagkage 😀😀😀😀😀Her er et par fotos fra dagen

Småhistorier og anektoder

Af Mariann Beltzer-Poulsen:den 9 maj 2018

 

9. maj 1993 en skøn forsommerdag jeg havde fri fra job, skønt at slippe ud af kontoret. Landbruget var lidt i krise, og jeg havde en ven der havde lovet en landmand at tømme hans ejendom for katte,

 

Ejendomme var netop sat på tvangsauktion. Han spurgte, om jeg ville give en hånd. Jeg svarede, tja jeg ved jo ikke noget om katte sådan rigtig. Det gør ikke noget, sagde han.Jeg siger, hvad du skal.

Og sådan gik det til, at jeg på min fridag befandt mig på en gård med omkring 40 katte, der skulle væk,

 

Der sad du alene midt på gårdspladsen og stirrede intenst på mig. Du var omkring 2 år gammel. Inde i mit hoved sagde du, TAG MIG MED, TAG MIG MED! Du havde som alle andre katte på ejendommen en øjnfejl, indavl tror jeg.

TAG MIG MED, TAG MIG MED, da alle var travlt optaget, gjorde jeg som du sagde. Jeg satte dig ind i bilen og håbede, at ingen så det. Det var der, en der gjorde, men det var okay, hvis jeg ville have dig.

Min hjerne arbejdede på højtryk. Havde du, ligesom de andre katte, killinger et eller andet sted? Nej, det så ikke ud til, at du havde mælk. Du lagde dig til rette inde i bilen, og vi kørte direkte til dyrlæge, hvor du blev steriliseret, øremærket, og alt det andet, som dyrlægen sagde var nødvendigt. Dyrlægen sagde du var ca. 2 år, så vi valgte 9. maj som din fødselsdag, Idag skønne prinsesse Idag er det 25 år siden,.

 

Du har fulgt mig i tykt og tyndt. Du har set mig græde og grine. Du har hørt på alle mine glæder og sorger, og bort set fra dengang, du forsvandt op på loftet i en måned og hyggede dig med stald katten, uden jeg vidste, hvor du var, har du kun været en kæmpe glæde.

 

Prinsesse tillykke med din fødselsdag❤️❤️❤️❤️❤️❤️