Fjernadoption

Dyreværnet Tøstrup Kattehjem | Sjørupgårdvej 15 Tøstrup | 8581 Nimtofte | Tlf. 86480020

MobilePay:480060 | E-mail mail@toestrupdyrevaern.dk | CVR nr 40157522


NØDTELEFON 40539032 Døgnet rundt – ved tilskadekomne dyr 

Tøstrup fjernadoption, er en meget personlig måde at hjælpe kattehjemmet på.
Du støtter med et fast månedligt beløb. Du støtter ikke blot kattehjemmet, men du støtter en bestemt kat, som du kan følge fra start, til den bliver formidlet til sit nye hjem.


I Facebookgruppen Tøstrup fjernadoption, som er en selvstændig gruppe til støtte for Tøstrup Kattehjem, bliver de nye katte slået op med billeder, hvor man kan melde sin støtte i kommentarerne. Fjernadoptionen kaldes VA, hvilket står for virtuel adoption. Man kan enten vælge af være VA eller med-VA.

Når katten får nyt hjem, får du besked på opslaget i Tøstrup fjernadoption, og du kan enten stoppe betalingen, eller du kan vælge at blive VA for en ny kat.


Priserne er:
Killing under 12 uger: VA: 100 kr./måned, med-VA: 50 kr./måned

Killing/kat over 12 uger: VA: 50 kr./måned, med-VA: 30 kr./ måned


For nogle af kattene er der desuden mulighed for navngivning, det koster 50 kr. som engangsbeløb.


Støtten indsættes på vores reg. 7300 konto. 1166377 eller sendes med MobilePay:480060

Som besked skriver du dit fulde navn og evt. medlemsnr. Hvis du tidligere har sendt dit CPR nr. til Dyreværnet Tøstrup Kattehjem, sørger vi for, at du får skattefradrag for din støtte.


Alle VA-katte over 12 uger formidles. En dl af dem kan ses i Facebookgruppen Kattegruppen, men kan udelukkende "købes" ved personligt fremmøde på kattehjemmet.


I Facebookgruppen Katte fra Tøstrup kan man som ny ejer af en kat vælge at lægge billeder op af sin(e) kat(te). Man må selvfølgelig gerne lægge billeder op af katte, der ikke er hentet hos Tøstrup Kattehjem. Hvis man vælger at lægge billeder op, giver det tidligere VA'er mulighed for at følge den kat, man har støttet, indtil den fik nyt hjem.
Gruppen giver også mulighed for udveksling af erfaringer og sparring med andre katteejere. Der er en god stemning og et godt socialt sammehold i gruppen, hvor alle er velkomne.